English


L-1390

 

 

Περιγραφή

 

     Το μηχάνημα κοπής με δέσμη Λέιζερ μπορεί να λειτουργεί με μεγάλη ταχύτητα διατηρώντας υψηλή ακρίβεια, μπορεί να κόψει 765 μικρές τρύπες διαμέτρου 2 χιλ. κάθε λεπτό χωρίς παραμόρφωση, περίπου 80 χιλ / δευτ.

 

     Το σύνολο των υλικών και των εξαρτημάτων ελέγχονται διεξοδικά με όργανα ακριβείας πριν από την τοποθέτησή τους.

 

     Κάθε πηγή Λέιζερ ελέγχεται με λειτουργία εναλλασσόμενης ενεργοποίησης - διακοπής της δέσμης επί 8 ώρες, με τον συγκεκριμένο έλεγχο διαπιστώνουμε τον σταθερό χρόνο απόκρισης της πηγής.

 

     Όλα τα έτοιμα μηχανήματα θέτονται σε λειτουργία για 2 ακόμη ώρες ελέγχοντας το σύνολο των εξαρτημάτων τους για τυχών αστοχία υλικού.

 

     Μαζί με την πηγή Λέιζερ ελέγχονται και τα ηλεκτρικά - ηλεκτρονικά κυκλώματα επί 8 ώρες για να διαπιστωθεί η σωστή λειτουργία τους.

 

     Με το πέρας της διαδικασίας ελέγχονται (βάση των αποτελεσμάτων) τόσο η ποιότητα της δέσμης όσο και η σταθερή ισχύ της δέσμης.

 

     Όσες πηγές Λέιζερ δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη συνεχής εναλλασσόμενη ενεργοποίηση - απενεργοποίηση, στην σταθερή ποιότητα της δέσμης ή στην σταθερή ισχύ της δέσμης επιστρέφονται στον κατασκευαστή τους.

 

     Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για εφαρμογές σε μη μεταλλικά αντικείμενα όπως ξύλο, πλεξιγκλάς, ακρυλικό, γυαλί, φελιζόλ, φελλό, χαρτί και πολλά ακόμη υλικά.

 

     Μετά από πολυετή έρευνα αναπτύξαμε σύστημα το οποίο όταν τοποθετείτε στο μηχάνημα το καθιστά ιδανικό για κοπή υφάσματος αλλά και δέρματος με μοναδικό τρόπο, αντίστοιχα τόσο στο ύφασμα όσο και στο δέρμα δεν υπάρχουν καμένα άκρα.

 

Υπάρχει η δυνατότητα αυτόνομης λειτουργίας του μηχανήματος με ρυθμίσεις για την λειτουργία του μέσω πληκτρολογίου με οθόνη που βρίσκετε στο μηχάνημα, έχουμε μεριμνήσει δε και για την δυνατότητα τοποθέτησης εξωτερικού ‘ποντικιού’.

 

Μπορούμε φυσικά να συνδέσουμε εξωτερικό υπολογιστή και μέσω του λογισμικού που παρέχουμε να ελέγξουμε πλήθος παραμέτρων και ρυθμίσεων και να εκτελέσουμε φυσικά επεξεργασίες.

 

     Το λειτουργικό πρόγραμμα που παρέχουμε με την αγορά του μηχανήματος είναι στην Ελληνική γλώσσα, έχει αναπτυχθεί δε με γνώμονα την διευκόλυνση του χειριστή - σχεδιαστή.

 

  Φυσικά δεν σταματάμε εδώ.

 

Αναπτύξαμε λογισμικό για την επεξεργασία ακρυλικού με σκοπό την κατασκευή φωτιστικών.

 

Το λογισμικό με ειδικό αλγόριθμο αναλαμβάνει να δημιουργήσει τελείες, παύλες, σταυρούς, οβάλ, παραλληλόγραμμα, κλπ. για την σωστή διάχυση του φωτισμού με δυνατότητα ρύθμισης των αποστάσεων μεταξύ των σημείων αλλά και την δυνατότητα επιλογής του σημείου εισόδου του φωτισμού.

 

Δείγματα κοπής

 

 


                                                        

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 
 
Εξωτερικές διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
2000 x 1300 x 1100 mm
Χώρος εργασίας (ΜxΠxΥ)
1300 x 900 x 50 mm
Ακρίβεια (X,Y)
 <0,02 mm
Ακρίβεια επανάληψης (X,Y)
0,05 mm
Μέγιστη ταχύτητα
60m / min
Ισχύ Λέιζερ
από 80 - 150 watt
Ψύξη Λέιζερ

Υδρόψυκτο

Αναρρόφηση καπναερίων
Κάτω από το τραπέζι
Εισαγωγή αρχείων
*.crd \*.bmp\*.plt\*.jpeg\*.dxf\*.dst\1
Τάση λειτουργίας
230V
Συνολική κατανάλωση
1250W
Βάρος
300Kg
Εγγύηση
12 μήνες
 
 
1\*.dsb\*.jif\*.jpg\*.jpe\*.jfif\*.png\*.mng\*.ico\*.cur\*.tif\*.tiff\*.tga\*.pcx\*.wbmp\
*.wmf\*.emf\*.jbg\*.j2c\*.jpc\*.pgx\*.ras\*.pnm\*.pgm\*.ppm\*.ska\*.raw

 

 Μπορείτε να δείτε βίντεο εδώ

Ελληνικό Προΐόν

Κατασκευή Μηχανημάτων
Πιστοποιητικά CE

 Μια σωστή σταθερή μεταλλική κατασκευή όπως είναι γνωστό απαιτεί απαραίτητα τον σχεδιασμό μέσω ειδικού προγράμματος και εν συνεχεία τον υπολογισμό των δυνάμεων που θα ασκηθούν σε αυτή μέσω του ιδίου ή άλλου προγράμματος ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυνάμεις αυτές ή στις πιέσεις που θα ασκηθούν και να μείνει αμετάβλητη (για παράδειγμα τα μεταλλικά κτήρια ακόμη και το γκαράζ του αυτοκινήτου μας).

Εάν τώρα προσθέσουμε στην μεταλλική αυτή κατασκευή και τον παράγοντα των κινούμενων τμημάτων (όπως αυτά βρίσκονται σε ένα μηχάνημα) αμέσως πολλαπλασιάζουμε τον βαθμό δυσκολίας σχεδιασμού και σωστής λειτουργίας της κατασκευής μας.

Τέλος προσθέτοντας και τον παράγοντα ‘’ακρίβεια’’ (που απαιτείται σε ένα μηχάνημα) γίνεται αμέσως αντιληπτό και κατανοητό πως η κατασκευή ενός σωστού και παραγωγικού χωρίς προβλήματα μηχανήματος CNC δεν είναι απλή υπόθεση.

Για την διασφάλιση της ποιότητας των μηχανημάτων μας χρησιμοποιούμε ειδικό πρόγραμμα για τον σχεδιασμό όλου του μηχανήματος έτσι όπως πραγματικά θα είναι (όταν κατασκευαστή) συμπεριλαμβανομένων και των επιμέρους εξαρτημάτων του όπως βίδες, στραντζαριστές λαμαρίνες, μοτέρ κίνησης, κλπ..

Εκτός από τους φυσικομαθηματικούς υπολογισμούς που πραγματοποιούμε κατά την διαδικασία επιλογής των υλικών, σημαντικό ρόλο παίζει και το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε στο οποίο τοποθετούμε τα τεχνικά και δυναμικά χαρακτηριστικά των υλικών (για παράδειγμα δυνάμεις αντοχείς στην στρέβλωση για τους κοιλοδοκούς, αντοχή των ρουλεμάν σε NEWTON και πολλά ακόμη) έτσι ώστε κατά την διαδικασία προσομοίωσης της λειτουργίας του μηχανήματος το πρόγραμμα αναλαμβάνει σύμφωνα πάντα με τις παραμέτρους που ορίσαμε να πραγματοποιήσει περίπλοκους υπολογισμούς, τα αποτελέσματα των οποίων είναι κρίσιμα για την τελική προώθηση στην παραγωγή του μηχανήματος ή την τροποποίησή του με αντικατάσταση των υλικών - εξαρτημάτων τα

 

Στην συνέχεια κατασκευάζεται το πρωτότυπο μηχάνημα το οποίο υποβάλετε σε δοκιμές πραγματικής λειτουργίας, τα αποτελέσματα των δοκιμών γίνονται αντιπαραβολή με τα αποτελέσματα του προγράμματος ώστε να διερευνηθούν οι τυχών αποκλίσεις των αποτελεσμάτων.
Σημαντικό παράγοντα στην κατασκευή των μηχανημάτων μας παίζει η ασφάλεια.
Ασφάλεια προς αποφυγή ατυχημάτων που θα μπορούσαν να συμβούν στον χώρο εργασίας.
Γι αυτό και τα μηχανήματά μας διαθέτουν δήλωση συμμόρφωσης ή πιστοποιητικό CE.
Για όσους δεν γνωρίζουν η πιστοποίηση CE είναι απαραίτητη σε όλα τα προϊόντα, ιδιαίτερα δε σε μηχανήματα αυτού του τύπου (CNC), έχει θεσπιστεί δε με αυστηρότατους όρους από την ευρωπαϊκή ένωση.
Αγοράζοντας μηχάνημα που διαθέτει πιστοποιητικό CE η επιχείρηση διασφαλίζεται πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα τόσο σε μηχανολογικό όσο και σε ηλεκτρολογικό επίπεδο προς αποφυγή ατυχήματος.
Να σημειώσουμε πως το πιστοποιητικό CE μπορεί να ζητηθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά την διαδικασία ελέγχου από κρατικό κλιμάκιο.
Μηχανήματα που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό CE εγκυμονούν κινδύνους προς τον χειριστή